Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt förbannade jävla miffo!

Jag gråter igen.
Snart kan man undra varför.
Jag vet inte ens längre vem jag ska vara arg på.
Men arg är jag.
Och ledsen.
Och frustrerad.
Men mest är jag så jävla arg!

Jag har mycket att säga.
Men jag har inga ord längre.
För jag har sagt det mesta.
Och det har liksom slutat att spela roll.

Din förbannade jävel!
Din förbannade jävla idiot!
Din förbannade jävla känslomässigt fucking jävla störda miffo!
Din förbannade jävla idiotiska infantila korkade trögfattade puckade satans jävla psykopatjävel!

Sådär, nu känns det fan bättre!





Fri vers av Glittra G
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 20:01



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Svordomar fy bubblan.
2008-02-28

  berxper
Jag känner din vanmakt och frustration ända hit!
Men de är en härlig läsning - för att det är ett sånt snyggt slut! \"Sådär, nu känns det fan bättre!\"
2008-02-25

    Melona
jävla skit
förbannade jävla miffo

din ilska
sprutar
ut

träffar mig som en spottloska i ansiktet

men det
gör ta mig fan
ingenting

för att det känns bättre för dig


go go go girl!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G