Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramgo hemmaman sökes

jag önskar mig en
snäll kramgo hemmaman
för eget bruk
att laga maten
passa barnen
och sköta huset

när jag är borta
passar han på
att sy nya gardiner,
skrapa bort alla fastbrända rester i
ugnen,
städa toaletten,
tömma pappersinsamlingen,
och laga en trerätters middag (vetetarisk!)

han tycker om litteratur men
han behöver inte konkurrera
han är intelligent och omtänksam men
han behöver inte konkurrera
han älskar mina dikter
förbehållslöst

svar skickas till:
trött vilsen poetissa med karriärsambitioner




Fri vers av mezelis
Läst 522 gånger
Publicerad 2005-06-03 21:54



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
jag tar jobbet, när kommer du o hämtar mig?
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

mezelis