Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse

 

 

elektricitet närvaro linje mot finger mötande trolsk 
enträgen bedjande känslomässig beröring ett nu här
innebörd
följer
avsikt medkänsla stigande berörande
andning hävd transparens droppar ljus ljud
 medial
dialog tystnad morgonskimmer daggdroppar solstråle
medverkan motståndslöst upphävd av hävd närhet
membran
varm hud yta
hetta svalka möte kroppar
trevnad känsla glädje aktning sensibilitet åtrå tunga
kroppshår leende skratt gråt perception närvaro där
gemenskap andlig naturlig seende mötande distans
kamratskap nära
kontakt öppen villig sugande het
känner vet registrerar intonation detonation lava
kroppars kontur ser hör smakar slickar njuter äter
biter nafsar äger makalös förväntan förnimmelse
närmande skeende valmöjligheter kärlek skön lusta
emottagande acceptans ovillkorligt balans resonans

signalerar visar utandning tempo pulserande liv
av lust 
nervslut mottagande vibrerande drömmar
sensibilitet synapser egenskap vilja önskan mer
kyssar hudveck hårrötter registrering orgasmer
fuktas sammansmältning bejaka
åtrå ögonglitter

 

 

 

 

 

 





Fri vers av Nattviol
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-27 11:02



Bookmark and Share


    Noomi
skithäftig..
snygg i både form och ord..
2008-02-27

  Rosmarin
spännande lek med formen
2008-02-27

  stella
Sköna förnimmelser ger denna!
2008-02-27

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...läckert...riktigt läckert!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol