Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mejl mottages tacksamt

Varenda dag skriver jag vackra ord
Rader som bildas till långa meningar


Rad efter rad, mejl efter mejl


Även fast humöret är tvärtemot
Skriver jag fina saker till dig


Jag begär bara något litet tillbaka




Fri vers av shirin
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin