Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag bara kunde somna... då skulle jag sova... och kanske vakna




in, andas in... bara in...
fortsätt... fokusera... blunda hårt...
ljusna... agera... mera... mera

andas in
TÄNK!
(dröm)

andas ut
känner du?
(LEVER DU?!)

andas djupt
långsamt, djupt...
... forcerat... djupt

andas in
tänk...?
(Dröm?)

andas ut
Känner du...?!
(Lever du...?!)

andetag svävar in i andetag...
ingen rast.. ingen ro...
det...

andas in
... tänk
(DRÖM!)

andas ut
KÄNNER DU?!
lever du?

ut, andas ut... bara ut...
fortsätt... fokusera... blunda hårt...
svartna... stanna... förtvina


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovationer för detta flyt som för mig fram i en text som gör att jag håller andan.
Mycket gott skrivet!
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen