Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åsså va de Ada som mådde lite dåligt...


e du go eller

 

 

 

På psykakuten:

- Hur ofta skär du dig själv?

- I snitt? Dagligen.

 

 




Bunden vers (Haiku) av Mattias Karlsson
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 18:23



Bookmark and Share


  MissAbstraktInBaktakt
huvva

jag ville bara säga att malin är ett svin
ibland
som undrar hur anders har det
just ikväll
och jag, jag skulle behöva bli en bättre människa

det är inte lätt när man skär sig på både verkligheten och drömmarna. darling
2008-02-27

  asplausibelt
blandade känslor i den där. enna.
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal