på denna sida kan man skriva Bara ord..
vilka ord är egentligen tillåtna undrar jag då?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på denna sida kan man skriva Bara ord..
vilka ord är egentligen tillåtna undrar jag då?



Bara ord

 

bara   Ord ord ord bara bara ord
bar a ord OOORd
 Bara Ord   or d
bara     ord
oooord baaaaaara oord
o r d oooord
  bara
oo rr dd
b a r a a a a    ord
ord   ord bara
ooord b ar a or d
oRd ba r ao r    d
ord bara ord ord
ord barA orddd   bara ord
  B a r a
bara

 

 

ord?

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 14:29



Bookmark and Share


  Oskar...
Akta dig.. tänk vad folk kan tolka fel. Bara ord kan ju tänkas vara sådant som man verkligen inte får säga.. Som fitta. Säg inte det.. skriv det inte heller. Fis är väldigt fult det med. Dessutom kan ju folk låt fantasin vandra vidare, man kan i värsta fall tolka det som FIs, vilket diskriminerar en minoritet i samhället och plötsligt är du väldigt illa ute..
Så passa dig. Bara ord är inte att leka med
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol