Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kkk var ganska långt från min mening. förändrade lite, bättre?


Kharma? (omformulerad)


en distraktion

puss

kära vän

du vet

knytnäve

mot knytnäve

≠ kärlek?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 83 gånger
Publicerad 2008-02-27 21:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
KKK?
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen