Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän in i själen

Då när du ler
öppnar handflatan sig
så att jag ser
alla skurna streck,
men smärtan
går aldrig väck

Du är min själ
mitt försvar
en tung vän
som bevisar mer
än vad drömmarna gav


När du ber
öppnar himlen sig
med nerfallande glans
från smärtor
till en ny chans

Du är min befrielse
inte min tvivlare
en vän med ett skäl
att leva vidare




Fri vers av daniele
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-02-27 22:15



Bookmark and Share


  Матрёшa
jag gillar dina senaste texter! väldigt ärlliga o dom känns väldigt öppna... dock misstänker jag att du menar sKäl o inte själ i sista stycket?
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele