Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver bara..ändrar inte på något.


varje förändrign skapar nya


Jag har varit en för mycket beskådare
orkat inte bry mig och vandrat på lösa trådar,
en långsam förlorare med smärta i ådrorna
men nu ska vi ändra på planerna
och flyga med fåglarna

Jag ligger stilla gråtandes
jag mjuknar om ljuster fångar mig
du faller ifrån om du förlåter mig

jag lämnar inte tillbaka mig
jag ändrar inte några svar som plågat mig


Nära slutet på denna fas trillade jag
löst mot mitt badkar
jag drunkar snart men jag är nykter i dag
lögnen har alltid varit min vän
och jag ska nu på din begärna bege mig av

För när jag ligger och torkar ut
mjuknar varje cell i min kropp till något fult
du faller inte längre mot mig
för jag , jag är inte något snyggt

men du ska veta att mina dagar
jag lämnar aldrig tillbaka min beklagan
jag kommer aldrig att ändra
på den jag var




Fri vers av daniele
Läst 132 gånger
Publicerad 2008-02-27 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele