Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en vilande

Denna dagen är helt värdelös
direkt ifrån sängen
till en väntandes utanför,
en soft promenad
brevid ett stilla hav,
jag beklagar och tar tillbaks
allt dumt som jag kräktes upp av.

Drunkna hjärtan
från ett sprucket glas,
jag somnade in
och föll tillbaks
på smärtor
av missbruk
och allt vad sprutor gav .

Så dränk mig
om du kan
lägg mig under en sten
omkring något fint.

Sno dig runt
ge hem i längtor
och begrav din vän
som stal all din tid
när han fanns vid

Säg farväl
och placera en blomma
med en antik vas
för en vilande
för en lidande




Fri vers av daniele
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele