Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florens år 1274



Dante får låna ett leende! (tösen
har ett rikligt


förråd som hon gärna bjussar på)
nu lägger Beatrice


ett leende på fingertoppen & blåser
iväg det försiktigt 


                   




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 2249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-02-28 20:20



Bookmark and Share


    resilient
Så här ska en dikt se ut! Och låta! och sjunga.
2009-04-29

  papessa
complimenti a Beatrice
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP