Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en anlagd brand ter sig insidan ibland



funderingarna kommer långsamt

alla varför svider som dartpilar i ryggmärgen

men jag vet varför

och tror mig alltid ha accepterat det, men

det gör ändå ont

att känna

sig

ensam

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-29 00:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt och starkt poetat!!!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen