Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godmorgondikt på tåget (16 december)

morgondikt på tåget
hela rymden ligger framför mig
rälsen sliter sönder morgonen
och december biter
sig fast i mina hälsenor

det gamla årets brutna löften
hänger kvar
jag har varit
ett styggt litet barn

jag reser
bara för att aldrig komma fram
jag reser
aldrig iväg
för det finns ingenting
att återvända till




Fri vers av iderik
Läst 580 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 12:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Garvade åt \"ett styggt litet barn\". No offense.

Detta med att hela rymden ligger framför dig är verkligen vackert.
Kommer att tänka på uttrycket \"the world is my oyster\".
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

iderik