Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balsam för din tinning


Vakna....
i en illusion där
du kan dricka frågor
ur magikens bål och
få svaren inmasserade
vid dina tinningar

Lev..... 
i kort frekvens av
hägrande oas
där varma fotbad utlovas och
angränsande lund ger en smak
av citrusfrukters arom

Spegla dig.....
i glansen från ljuset som
aldrig möter mörkret och
vandra på utslocknad vulkan
där du kan lämna dina drömmar
i samlade illusioner

...vakna sen




Fri vers av Rosen VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP