Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av Slut

 

radera ett liv

levt


glömma bort
allt som en gång var

levande


inte minnas - inte det fina

bara det onda
förorättade
sårade
fula

 

ett långsamt döende

ej utan smärta

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-05 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ur djupet föds ett hopp..sänder värme ..ljuset finns i din kropp kram
2008-03-07

    johanni
För min del tror jag inte det går att radera bort livet, endast förtränga vissa tankar och känslor.

Men livet kommer alltid att finnas kvar, bara det att det är i en annan skepnad.
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol