Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag pussar och kramar


visar min tillgivenhet
visar att jag bryr mig
visar att jag finns till

Så jag vill också gärna kunna få en puss och kram emellanåt

Ken Cassel
4/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 14:46



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Puss o kram vännen!
Söt liten text som borde skrivas oftare!
2008-03-04

  Bjarne Nordbö
Du får en stor blöt på pannan från mej. Smack.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel