Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar gör jag med hjärta och hjärna..


Tyst han sover!

I vår trea med vår pojke och en hund.
Vi dammar, tvättar och vilar en stund.
Tänk att i mitt liv,
jag fick ta detta kliv,
i vår trea med vår pojke och en hund.

Sambon jobbar varje natt, varje natt.
Han är ärlig och har nära till ett skratt.
Visst blir han arg ibland,
men han håller mig i hand,
Sambon jobbar varje natt, varje natt.

Jag ska träna och bli snygg, riktigt snygg.
Finna skönhet i mig själv och bli trygg.
Kanske slarvar jag ibland,
men jag ligger tryggt i hamn,
jag ska träna och bli snygg, riktigt snygg.

Vi somnar tätt intill, tätt intill.
Och i drömmen gör vi vad vi vill.
Jag älskar dig, du älskar mig,
vill du mysa bara säg!
när vi somnar tätt intill, tätt intill.

Tyst!Han sover nu en stund, bara en stund.
Har han tillfälle tar han sig en blund.
Klockan går, och han ska snart,
bort till arbetet med fart.
Tyst! Han sover nu en stund, bara en stund.

Han pussar mig när han har kommit hem.
Vem annars är så som han,ja, vem?
Han är pappa till min son,
tar för min skulle ett stort lån.
Han pussar mig när han har kommit hem.


Tack för att du finns...




Fri vers av Michaela Förne
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne