Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinensens blunder


Så fort jag såg dig genom fönstret,
visste jag
jag såg alla tecken,
återigen, där i bilden

I din sårbarhet och över din siluett,
kände jag
oron, och ensamheten,
återigen, där i beslutet

Då mina ögon sökte sig till objektet,
såg jag
flaskan, och korköppnaren,
återigen, där i handen

Det nakna uttrycket i ditt blottlagda ansikte,
mötte upp
din själ, och tanken,
återigen, där för stunden

Jag kände dina kval och motståndet,
inför ett
abstinens, och dåraktigheten,
återigen, där i nederlaget

Du höjde din arm, lät handen klubba valet,
i bordet
på flasken, förd mot läppar,
återigen, in i munnen

Jag gick in, och i dörröppningen till rummet,
stannade jag
vi såg på varann, och blundade,
återigen, inför sanningen




Fri vers av Rosen VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 18:27



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Gillar den mycket!
2008-03-21

  Carola Zettergren
HJÄLP oerhört bra
starkt gripande!!!
bokmärker!
2008-03-13

    sunnanvind
Oj....vad stark! Skickligt !
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP