Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför alltid

måste inse
allt förändras
man kan inte klamra sig fast i de som var
minnen
måste våga
släppa
gå vidare
men jag är rädd att jag inte klarar de
faller på vägen
måste måste
våga
var de tvunget att bli såhär
ja
antagligen
förr eller senare faller allt
men varför så förr
och inte senare
rövhål.




Fri vers av bitta
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-06-07 16:17



Bookmark and Share


  chantraine
hahaha, vilket jävla slut.hade inte föreställt mig den men vafaan,det funkade ju utmärkt o nu kan jag inte föreställa mig ett annat slit
2005-07-11

  Charly
Go girl! Genom att vara arg föds ilskan! Genom ilskan kommer de starka känslorna! Mycket bra skriven!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

bitta