Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dop i lyckoklöver


När..

uppbrottet äntligen kom och
törnekronan
kastats i lågorna

då..

föll svärden till
marken
av viljor starkare
än ondskan

nu..

genomsöktes gräset efter
lyckoklöver
av namnlösas längtan
efter dopen

När..

skulden las vid
vägen
och gömde dom dräpta
i jorden

då..

tog sig många för
bröstet
och pekade sitt samvete
på dörren

nu..

talas det strängt om
synderna
och kravet om förlåtelse
för martyren



 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 15:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Milda makter starkt och snyggt poetat!!!
2008-03-13

    sunnanvind
välskriven text! Applåd!
2008-03-10

  aol
tunga rader i en djup stark poesi
så int flöde
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP