Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

à la mode

 

 

 

Vårens modefärg är zombiegrönt och rödsvulletrött. I vår ska du lyssna på elektroretro med brum-brum, läsa byggkataloger och tycka "hm-ja", om du vill vara inne.

 

I vår är det ute att vara inne. I vår ska du bara ha halva inne, bara postpunkironisk penetration kommer att gå hem hos det motsatta könet. Är du lagd åt något annat håll kommer vaxduk och glitterspray från modehusen i Milano väl till pass.

 

Vårens allra hetaste snackisresa går till Löfbergs Lila Arena, där du och dina vänner förstås deltar i jumbotronstirrarretreaten. Till detta äter ni röda gelébilar från Webes som fått ligga exponerade och hårdnat över vintern i västkustska sommarmetropoler. Skölj ned med Fanta från 2004.

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 23:45



Bookmark and Share


  asplausibelt
postpunkironisk? haha, jag tror jag gillar dig... (förresten ska de där bilarna vara stenhårda, de är godare då...)
2008-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Där har vi Metro- och bimbo\"kulturen\" skildrad på ett adekvat sätt.

Stukas over Disneyland!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal