Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min gravt alkoliserade mormor. Jag har skrivit en liknande p¨å min andra medlem: I.


Djävulsdroppe (2)

Djävulsdroppedödar långsamt,
Inte en utan alla runt.

Djävulsdroppe, djävulsdroppe,
Får alla att prata strunt.

Djävulsdroppe, du kan inte sluta.

Djävulsdroppe, får golvet att luta.

Djävulsdroppe, tar allt som var.

Djävulsdroppe, till inget är kvar.

Och du ligger som ett dött skal på marken.




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper