Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör inget

 

 

 

Du måste lära dig att lita på någon, säger jag till honom. En människa gör hela skillnaden, säger jag till mannen som sitter och går under. Mina klokheter bara strömmar ur mig, jag är en djävel till socialarbetare. Först senare inser jag att det är lika mycket mig själv som jag adresserar. Och man måste alltid göra sina egna misstag.

 

Dagen därpå får jag tårta, sång och kramar. Det är visst någon idiot som fyller år. Alla tycker att (jag är en bra person. Hurra.)

 

Jag säger tack och går sedan iväg till innebandyn och skjuter en boll i ögat på en liten tjej. Hon säger att hon är sex år och går i nollan och att det inte gör någonting. Hon är ledsen för att jag är ledsen för att hon fick ont.

 

Hon försöker påverka domaren till att sänka mitt straff. Hon säger att det redan har gått två minuter. Men jag förklarar att det är speltid det handlar om. Dumma lilla unge, tänker jag, men högt säger jag att jag ska försöka att inte skjuta henne i ögat igen. Då tycker hon att (jag är en bra person. Hurra.)

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 585 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-13 00:11



Bookmark and Share


  Blomster
Men du! Så DÄR får man ju inte skriva! Skrattar så tårarna sprutar här! Men det kan ju bara betyda en sak: du är en bra person. Hurra!!!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal