Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig abort

 

vaknar

smal

 

men 

under

dagen

 

växer

magen

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-13 15:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmmm Precis!!!!:):)
2008-03-20

    Nattviol
haha
väl fångat!!
(för mycket mjölmat
skulle jag tro...)

; ))
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP