Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling förlåt det var inte meningen du skulle gå sönder.

Jag håller dig hårt i min famn
\"ingen ska någonsin få ta dig ifrån mig\".
På ett fåtal sekunder låg du som en pöl på marken
och du rann ifrån mig.
Tankarna flög panik artat igenom mig.
\"Nej\"
Jag förstod sen
jag hade hållit dig för hårt.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 620 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-13 23:23



Bookmark and Share


    Oprofessionell
tror nog alla känner igen sig..
2008-04-03

    Lene
texten tilltalar mig... känns nästan som om det vore mina egna ord...
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson