Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensiv & Dynamisk. (Prinsessan & Jag)

Tänk vad intensiva och dynamiska vi var
Över allas huvuden.
På Debenhams på Drottninggatan.

Jag antar att vi var otåliga, olyckliga, oroliga
Då som nu.
Men vi hade en tillförsikt inför framtiden
då vi såg på varandra.

Och jag önskar mig en sådan kväll imorgon.
Jag önskar att omvärlden ska flyta iväg.
Jag vill att vi ska blicka bort bräckligheten
och blinka fram det intensiva och dynamiska.

Det som var vi. Det som har varit det hela tiden.

Låt oss fäktas med sushipinnarna!
Låt oss se utsikten över stan.
Och känna att den ligger där.
Intensiv & Dynamisk




Fri vers av Tina-sol
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 23:34



Bookmark and Share


    Melona
vilken härlig hyllning, men liiiiiiiiiiike!
fäktas med suskipinnar, majjj gadd...vilken duell...
en glittraden prinsessa och en sol...! :)
2008-03-14

    Glittra G
Åh min älskade tinasol ... Det är klart att vi ska erövra staden imorgon kväll. Fajtas med sushipinnar och ord ... i ett bubblande champagnerus.

Intensiva och dynamiska ... du och jag imorgon.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol