Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agatha och Odhe

Skakningar i handen
våta steg i sanden.
Fru Agatha, se goddag!
Herr Odhe i famn sig tag.
Kärleksfrossa blir till ilska,
nu blir Agatha och Odhe pilska.




Fri vers av Kapten M.
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-06-08 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.