Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens betydelse

Låt våra läppar möta varandra
så bygger vi det orginala konst

låt våra händer krama varandra
så bygger vi kärlek av närhet

låt våra ögon spana varandra
så lär dem sig smaka livetsmening

låt oss ta ett steg framåt
där som lyckan väntar på oss

låt oss blunda för allt annat
ty kärlek är det enda som får oss nå dit vi vill ha.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 584 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 00:54



Bookmark and Share


  DC
Fruktansvärt härlig kärlekstext. Lycklig text.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS