Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver och ni kommenterar

Om ni vill
och känner för det

Ps
Inga kommentarer nu heller
Är det sant
Var dikten så dålig
Ja, tydligen

Ken Cassel
16/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-03-16 15:42



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
SKriven en kommentar här :)
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel