Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade tagit mina örhängen som gisslan

Så han hörde av sig.
Han visste nog inte att jag är tjejen man inte kontaktar.
Dagen efter dagen före.

Han hade tagit mina örhängen som gisslan.
De jag lämnade kvar på morgonkvisten.
När jag i all hast rusade iväg.

Och jag fick en flashback om hur han hade tagit av dem av mig.
Under natten.
Försiktigt.
För att inte skada mig.
Och hur han sen tittade mig i ögonen.
Och log.

Jag tänkte att han är nog en fin kille.
Som skulle smeka min kind varje dag.
Och titta mig sådär djupt i ögonen.
Och mena det.

Men han stirrade lite för länge.
När han försökte bestämma min ögonfärg.
Så jag vände bort huvudet.
Och mumlade fram att han inte skulle bli intresserad av mig.

Nu ville han träffa mig igen.
Och han hade tagit mina örhängen som gisslan.
Han visste inte att jag är tjejen man inte kontaktar.
Dagen efter dagen före.

Jag tittade på meddelandet från honom.
Och raderade det.
Jag gillade aldrig de där örhängena egentligen.




Fri vers av Glittra G
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-16 18:28



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kära G. Sådana män kan vara riktigt otäcka. De tar örhängen från de kvinnor de fångar in och håller kontakten mellan träffarna för att få tillgång till mer av kvinnornas tillgångar... lägger beslag på armband, brödrostar, påslakanset och hela lägenheter. Brrr. Håll dem undan bara! Radera dem!
2008-03-17

  Spider
Fan det här var riktigt bra! Du är en kvinna med stolthet och klass du!
2008-03-17

    Melona
du är ju totalt sanslöst sprudlande rolig när du
skriver om örhängenas gisslan/kidnappning...
tänk på hur ledsna de måste vara...utan sin matte

fast han verkar ju vara rätt söööt...
2008-03-16

  Tina-sol
Snacka om att vara inmålad i ett hörn. \"örhängen som gisslan\"-bara en Glittra kan göra en så djupt allvarsam och hejdlöst skojig formulering :)
2008-03-16

  Dr Jimmy Johansson The 777
Glittra G är alltid på G.
2008-03-16

  vetlandaslyna
vad sorgligt på något sätt. men; det finns ju fler....örhängen alltså. bra skrivet!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G