Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av alla dagar såg jag det nu



Genomskinliga
Kalla
Ogenomträngliga droppar med vatten finns inte längre
Grönt, drömmar av grönt
Barken växer och bygger skydd för sprakande barnsben

Stämmor av musik för alla som vill lyssna
Som kan lyssna
Kan du?





Fri vers av Jasmine
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-06-09 14:07



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ja jag kan lyssna
och gärna läsa mera av dig ochså
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine