Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En far



Han flydde upp i bergen
Här skulle han leva

Han köpte ett par kängor
Stora nog att rymma framtiden

Han byggde en koja
Stärkt för vinter och kyla

Han sydde en flagga
Övertygad av sitt jag

Han satt ner för att vila
Förvirrad i evig saknad




Fri vers av Jesper Kling
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 20:42



Bookmark and Share


    deb8
Talande text. Känns som ett stereotypiskt manligt beetende för män i en äldre generation...Planerande och praktiska men utan känsla för omvärlden och närstående....(usch vad fördomsfull jag känner mig hahaha)
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan