Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som aldrig blev sagda

Ser du mig från din plats i himlen,
eller är det bara en förhoppning jag bär?
Önskar att jag hade sagt till dig
hur mycket du betydde för mig

men jag lät bli

År efter år gick livet vidare
tog din närvaro som oupphörligt given
sen kom sjukdomen, som gjorde dig
min starka lugna pappa
till ett plågat, sorgset väsen
Innan jag fick mod till mig
rann kraften ur dig

när du lämnade oss
fylldes jag av lättnad
ditt lidande var äntligen över

men orden

de
som
aldrig
blev
sagda

blev till en smärtsam mantel

en
mantel
som
jag
bär
än
idag




Fri vers av Madde69
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-18 10:26



Bookmark and Share


  LenaLisa
Tack för att du ger mig den puff, som jag behöver, för att prata med min egen pappa. Men ibland är det inte lätt eftersom han gärna flyr fältet när det handlar om samtal... du hade nog ett bättre förhållande till din pappa än jag, kan jag tänka...
2008-04-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Så oerhört gripande.....jag fylls av sorg...men samtidigt kärleksvindar...
Din pappa vet nog idag...var han än är..vad som skulle ha sagts...
Kram till dig!/B
2008-03-25

    eva m h
Genom att sätta ord på det du ville ha sagt kan lätta på din tunga mantel. Så fungerar ofta skrivandet.
2008-03-18

  Rolfsdotter
En text om vikten av att våga...tala ord av betydelse! Kram Backsippan
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69