Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnas list

Om en liten gumma ni nu skall få höra
gissa vad hon om dagarna brukar göra?

Jo till den virile grannen strax bredvid hon går
och allt som oftast en rejäl hutt han av henne får

Därefter börjar hon lystet att ”tuta och köra”




Övriga genrer av Madde69
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 10:29



Bookmark and Share


  LenaLisa
Jo, ibland kanske det stämmer att \"kvinnans list övergår mannens förstånd\"!?....
2008-04-09

  lodjuret/seglare VIP
kan just undra över vad hon gör på onsdagarna, då lilla lördagen infaller...
2008-03-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj...det lär nog gå hett till *S*/B
2008-03-25

    Maria Malm
Ler..
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69