Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

Njuter av solens strålar som skiner på mig, inuti, utanför.

Vindens pust smeker min hud med en lätt beröring, som en hand.

Jag älskar dig, sommar.

För att du kom och tog bort rusket.

Hatar dig höst, du tog så mycket ifrån mig.

Jag längtar inte efter dig, höst.

Må det dröja innan du hinner ifatt mig igen.

Må det dröja innan dina löv jagar mig till förtvivlan igen.




Fri vers av miss_me
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-06-10 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me