Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Javisst har jag tid

Javisst har jag tid

jag har gott om tid

all den tid Du ger mig

alla min levnads år

och årens alla dagar

och dagarnas alla timmar

jag vill fylla dem ända till brädden

och räcka dem till Dig

så att alla ofullbordade dagar

alla halvgjorda verk

förvandlas av Din hand

så som vattnet i Kana blev vin

på Ditt ord




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-20 15:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har gjort det enkelt för mig. Jag praktiserar Rom.12:1 varje morgon och sedan leder Gud hela ruljangsen och ger de rätta impulserna så jag ej bränner ut mig igen som jag gjort en gång.
Applåd för denna fina beskrivning av överlåtelse.
2008-03-21

  devilsangel
Tid är det dyrbaraste vi har men då vi bryr oss har vi detta i överflöd...vackert skrivet!
2008-03-20

  Hildegun Relefors
Fin gåva, som vi alla skulle kommaihåg att överlämna!
2008-03-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst har jag också tid
men jag hittar på så
mycke, att jag borde
dra ner på det ett
stort stycke...
******************
Men med litet hjälp
från ovan, som Du
skriver, vi lättare så
klart, bättre framåt kliver...
******************
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Tid har man.
Tid får man.
Frågan är vad man gör med den.
Luk 10:38-42
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius