Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....finns i varje människas tarmsystem




Två kilo bakterier

 

Krälar omkring

gör vad de ska

föds, äter och dör

 

ungefär som jag




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-12 18:06



Bookmark and Share


  glittertindra
:) jamen då kan man luta sig tillbaka och förlita sig på att det finns hopp om liv ändå....
2008-04-18

  Bengt VIP
hahaha, den var sant komisk!
2008-04-15

  korpfjäder
Wow!!!!
Livet i en tarm. Kanske något att ta efter!!! *stort skratt*
2008-04-15

    Bodil Sandberg
Ja en ä en rektig bakterie..nä..men du det är verkligen viktigt det här du skriver om..som lili sa!!!!Snyggt
2008-04-13

  Anders Nordlander VIP
krälar gör vi alla, bakåt eller framåt, det är ju frågan
2008-04-12

  micke marin
Och tur är väl det!
2008-04-12

  Kramgalen
haha förvånad över slutet. värd en liten tyst applåd kram
2008-04-12

  Carola Zettergren
Precis viktigt det här!!!!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP