Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmkyssen

Vi stod och kysstes
under ett vattenfalll,
som på film.






Bioflopp.





Mina kinder,
Niagara.




Fri vers av Virtute
Läst 459 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-21 22:52



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
åh gillade detta, dramatiskt. talande och bildrikt.
2008-05-06

  Junibarn
Vackra ord.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Virtute