Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans inom oss





Någonstans
inom oss
där är det alltid
vår

djupast i vårt
hjärta
dit vintern
aldrig når

Någonstans
inom oss
bor drömmarna
kvar

och där finns alla
som vi älskat
från våra första
dar





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 403 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-03-22 10:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Tack för allt gott som Du ständigt ger att känna älska och äga.
Tack gode Fader för mycket mer än jag kan nämna och säga!\" Denna kom för mig från barnaåren och det var den känsla som jag fick.
Tack och applåd!
2008-03-25

  Elisabeth VIP
Väldigt fin! Får en känsla av evighet, odödlighet, en cirkelrörelse där liv och död knyts ihop.
2008-03-23

  devilsangel
djupast i vårt
hjärta
dit vintern
aldrig når

Mycket vackra rader!
2008-03-23

  Johan Bergstjärna VIP
\"Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans, någonstans inom kan vår kärlek aldrig fly\"... skrev Erik Lindegren.
Tror han skulle tyckt om denna dikt, liksom jag gör.
2008-03-22

  Marita Persson
Bra flyt och tilltalande innehåll. Visst är det så... tycker om omfånget, hanterbar. Applåd!
2008-03-22

    ej medlem längre
Alla vi älskat... Ja dessa finns i en liten lägenhet, amlade för att poppa upp då och då - när man blir påmind som nu!
2008-03-22

  thyra
Vemodigt men trösterikt och mycket vackra ord!
2008-03-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt *-nan,
så är det för oss,
att då hjärtat och
hjärnan, när de två,
tycker lika, då
förstår vi, vad det är,
i livet, som gör
oss så rika!
2008-03-22

  Per Rydberg
Vackert,hoppfullt!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius