Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa dig

Jag fick en påskhälsning.
Från någon som jag slickat om läpparna.
Och lämnat i gryningen.

Men inte från dig.
Som har kidnappat mitt hjärta.
Och håller det fånget.
Utan att begära lösen.
Nej inte från dig.

Så vad gör du med mitt hjärta då?
När du inte tänker behandla det snällt.
Och inte låta det älska.

Om du släpper det fritt.
Att komma tillbaka till mig.
Så lovar jag att inte fråga vem du spelat TP med.

Men det vill du inte.
För du vill att jag frågar.
Och du vill att jag älskar.

Men passa dig så jag inte skickar mannen som slickade mina bröst.
I söndags morse.
Att hämta tillbaka mitt hjärta från dig.
Han är stark.
Och envis.

Och vill du behålla det då.
Så måste du ge mig mer.
Än Springsteen och Oscar Wilde.
Du måste ge mig dig.
Hela dig.




Fri vers av Glittra G
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-24 03:32



Bookmark and Share


    Komisarek
I never wanna mess with you girlfriend:)
2008-03-27

  © anakreon VIP
Snygga grejer!
2008-03-26

  Spider
Härliga rader i rulande tempo!
stor applåd......
2008-03-24

  korpfjäder
Om någon knyckt ditt hjärta skulle jag vilja rulla dit och morra....
Gillar din text och får en känsla av att det är obehagligt tomt att vara utan det där hjärtat!
2008-03-24

    Melona
du är grym,
som vanligt
håller med hon här under!

applåd
2008-03-24

  devilsangel
Gillar denna texten!

Jag fick en påskhälsning.
Från någon som jag slickat om läpparna.
Och lämnat i gryningen.

Men passa dig så jag inte skickar mannen som slickade mina bröst.
I söndags morse.
Att hämta tillbaka mitt hjärta från dig.

I LOVE THIS!!
2008-03-24

  Larz Gustafsson VIP
någon som jag slickat om läpparna.
Och lämnat i gryningen.


Märkliga rader. På ett positivt sätt.

Mer än Springsteen...??? Give him a break!
Det går inte!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G