Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara skydda er från det otänkbara.

Du vet,
Jag försöker blunda men jag
ser ändå igenom.
Stänger av allt, utom musiken
som går på repeat.



Det känns som en ständig fantasi
I hörnet på ett rum i farlig mani
Istället för att laga bryter orden ner
Så jag stänger munnen innan ni ser



Ni frågar hur det är, det är bara bra
Ni ber mig överleva, jo jag ska
Det är som en dans på gröna slätter
Bara en evig snetripp från glömda nätter

och jag plus döden likamed föralltid
han är min morgon, kväll och fritid.
och abstinensen kommer fortfarande fram
men det positiva är att det bara är ibland




Blir jag erbjuden en lapp så avfärdar jag den
Men stoppar en i fickan och tar med hem
Samlar på mig en hög av lycka undangömt
För tryggheten ligger inuti det ni fördömt

Be mig inte må bra, jag mår underbart
Plötsligt blev allt dimmigt så glasklart
och ni såg på mig med lycka och stolthet
men jag springer fortfarande efter frihet

Ni suckar när ni hjälper mig upp igen
Lagar alla sår och bär mig hem
Jag lovar att bättra mig från och med nu
Men tankarna hemsöker mig ännu




Fri vers av Noomie
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomie
Noomie