Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv i ditt

Låt mig tillbringa dagen i dina tankar.
Och natten i dina armar.

Låt mig uppleva morgonen i din mun.
Och kvällen med dig inuti mig.

Låt mig tillbringa min frånvaro i din närvaro.
Och låt mig vara nära när du vill bort.

Då lovar jag att jag reser till alla världens hörn.
För att rädda dig från livets gapande käftar.

Och jag lovar att jag håller om dig när du är rädd.
Och skyddar dig med hela min kropp från de som vill dig illa.

Och jag lovar att alltid älska dig.
Då du förtjänar det minst.


Låt mig tillbringa mitt liv i ditt.
Så lovar jag att du får dra dina sista andetag i min famn.





Fri vers av Glittra G
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittra G