Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 linjers poem om ensamhet

Vi ser teven
Ett informations flöde
En boja vi inte lever utan
Timme blir timmar
Veckokvällar försvinner bort
Jag likt du glömmer att andas




Fri vers av Jesper Kling
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-24 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan