Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidvatten

 

 

det finns en tid för vatten

en tid för torka

ebb och flod

 

däremellan leker krabborna
ystra lekar på den blottade havsbottnen
trär havstång genom snäckskal
lurar musslorna till skratt

 

jag följer dina fotavtryck i sanden

de fylls upp av min inre flod

då - när du redan gått vidare

 

allt i ett tidens mellanrum

kreatören Månens största bedrift

 

och hon ler varje gång

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-19 16:31



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Mmmm och där finns vi, mellan ebb och flod, krabborna som lockar till skratt!

Mumsiga rader som smaskiga musslor i vitlökssmör!

;o)
2008-04-19

  J A Nicander
Otroligt behaglig text som får mig meditativ till sinnes och varm i hjärtat.
2008-04-19

  Lilla My* VIP
\"det finns en tid för vatten

en tid för torka

ebb och flod\"

Bara de raderna är en filosofiskt vacker dikt för sig!!
Absolut applåd!!
2008-04-19

    papillon
Läser denna text gång på gång - varm, lekfull och djup på en gång och förbaskat välskriven. Kunde jag skulle jag applådera en gång till!
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol