Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Vila

 

med mig

här
i min famn
vila ditt huvud i mitt knä
kom till mig

jag ser du är trött

du känner dig tung

kom du vackre, vila lite
här

slumra en stund
låt mina fingrar leka med ditt hår
din mjuka nacke öronsmek

det sträva på din kind

tills du blundar
slappnar av somnar
finner drömmarnas land

här
hos mig

njut och sov en stund

vakna sedan
utvilad gäspa sträck på dig

le sådär mjukt som bara du gör

lägg en filt över mig
och låt mig få blunda
jag med

bara en liten stund

här
i din närhet
hos dig nära dig

 

i din famn

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-04 01:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
i en famn så välkomnande som din skulle säkert utmärkt trivas, du får bara int vara rädd för ett djur som kan litet rivas
2008-04-04

    johanni
Längtansfullt vackert.
2008-04-04

    Noomi
mjukt, lugnt och skönt..
blundar och njuter..
2008-04-04

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Låter verkligen som ett knä man skulle kunna somna i. Vilken trygg känsla,, så varmt beskrivet och så ompysslande :)
2008-04-04

  Lejonhjärtas poesi
Skönskrivet och romantiskt!
2008-04-04

  Spider
Men va fan...jag är ju inte ditt knä nu...det lät ju underbart skönt det där! Säg till innan nästa gång ;)
2008-04-04

  Lyckohäxan Enediel
Åh ja..du fångar den där mjuka längtan...som de flesta av oss bär på...faaan så rart!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol