Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåd



så bländande befriande
kom den första vårdagen

att se, att känna

och att kunna få förstå
fullt ut

vilken nåd vi tilldelats
att få uppleva ännu ett

livsrus




Fri vers av Simmerskan
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 22:38



Bookmark and Share


  aol
vacker sann härlig livspoesi
2008-03-26

    Göte Holmlund
fint..befriande var ordet
2008-03-26

  Inkarasilas
Less is more, utan tvekan, livsrus, like it a lot, jäääääj!
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Helt enkelt gillar den.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan