Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag ställde räknesnurran på 1427

 

exakt så många dagar

tills hon fyller 18

den lilla vidriga bitchen

 

nu är det 723 dagar kvar

tills hon fyller 18

den underbara glädjespridaren

 

när hon har flyttar

någon gång efter 18

kommer ensamheten

 

och långt innan och före

hon har fyllt 18

kommer en längtan

 

till en innerlig närhet

före eller efter 18

aldrig innan saknad

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-25 23:21



Bookmark and Share


    Nattviol
\"with or without you´!
är det enda som ringer
i mitt huvud..
dessa underbara kräk
till älskade barn *S*
så är det!
2008-03-26

  Leif Furstedt VIP
Vackert, och fort går det ;)
2008-03-26

  korpfjäder
Det här livet händer så plötsligt. Och du skriver så bra om den där artonårspunkten som är en av de där plötsligheterna. Hade nästan glömt....
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Där fick du till det snyggt. Yeaaa
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP