Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, allt handlar om min stress och hur mycket jag pressar mig själv i skolan.. jag vill ha MVG...


Tyngden av en säck med känslor

Helvete

All denna stress
All press
Allt ligger
som en tung säck
över mina axlar

Jag vill kasta den av mig
Må bra igen
Skolan
Kompisar
Kärlek

Allt läggs i säcken

Jag försöker
stå pall för den växande säcken

Den tynger ner mig
Trycker ihop min ryggrad
Min en gång raka hållning
Har förvandlats till hukande

Jag ber dig
Låt mig få sätta ner min börda
Låt mig bli av med den
Låt mig bli av med tyngden

Snälla...

Låt mig inte försvinna...




Fri vers av Loviza
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 23:52



Bookmark and Share


  Gråsparv
Bokmärkt och applåd... Känner igen mig!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza