Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLÅT MIG


För att inte orken
alltid finns

för att viljan sviker
och lust och glädje försvinner

Förlåt mig!

för att orden oftast kan blir hårda
och tjatet tar över

Förlåt mig!

för att hjärnan inte längre kan samsas med hjärtat
för att mitt förnuft inte längre vet var hjärtat hör hemma

Förlåt mig jag älskar ju er!!




Fri vers av Dessie 35
Läst 613 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-28 15:42



Bookmark and Share


  devilsangel
Låter som en mammas kärlek till sina barn...maktlösheten, tröttheten som ibland tar övertaget...men du skriver så att kärleken lyser igenom allt sammans...ingen är av stål!
2008-03-28

    Casca
vilka är er?
2008-03-28

  Carola Zettergren
Fantastiskt nära
och vansinnigt
gripande berörande poesi!!!
2008-03-28

    pralinerfördödsdömda
en sådan dikt som gör att jag nästan tror på att min mamma älskar mej när hon säger det...
väl skrivet!
2008-03-28

  Ronny Berk
så fint uttryckt och i vackra meningar formulerat; så känslosamt berörande den texten...ja...
2008-03-28

  Anna Nickolausson
berörande text
2008-03-28

  Fånga dagen
Jättefint skrivet man känner din kärlek till dom du älskar
och att du vill säga ett litet förlåt
Mvh Anna-Karin
2008-03-28

  aol
med en så fin dikt kommer du långt in i hjärtat
2008-03-28

  Annie b'larsson VIP
Tycker det var fint skrivet. Känner absolut igen mig. /Annie L.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35